Slem skuffelse i Tårnby: Otterne missede gylden chance

image B 1908 tabte onsdag aften lokalopgøret mod AB Tårnby med 3-1.
Christian M. Olsen
08. maj 2024 kl. 22:25
B 1908 tabte onsdag aften lokalopgøret mod AB Tårnby med 3-1. Lasse Linnemann scorede for otterne.

Med en sejr onsdag aften i den udsatte kamp mod formsvage AB Tårnby kunne B 1908 have taget et godt spring væk fra nedrykningsfaren i Danmarksseriens Kvalifikationsspil.

Men sådan skulle det ikke gå. Efter 2x45 minutter måtte otterne gå slukørede fra banen efter en skuffende indsats og et nederlag på 1-3.

B 1908 åbnede ellers kampen godt og lagde et godt pres på hjemmeholdet. Allerede efter fire minutter fik Patrick Bielefeldt kampens første chance, men afslutningen blev for vag. Igen efter et kvarter var 'Biele' i afslutterens rolle, men denne gang strøg bolden forbi mål.

Som halvlegen skred frem kom AB Tårnby mere med i kampen og udfordrede flere gange B 1908's defensiv.

Efter 37 minutter spillede hjemmeholdet bolden godt rundt, og den endte i venstre angrebsside hos Lucas Renjhold Steen, der fra en spids vinkel sendte bolden over i det fjerneste målhjørne.

Fem minutter senere blev det 2-0 i en situation, hvor B 1908-forsvaret var meget passivt. Foran mål fordoblede Jonas A. Nielsen hjemmeholdets føring.

Havde man forventet et voldsomt B 1908-pres efter pausen, blev man skuffet. Otterne havde virkelig svært ved at skabe noget i det første kvarter af anden halvleg.

Det skulle der en indskiftning og et hjørnespark til at ændre. Bolden blev i første omgang clearet i AB Tårnby-forsvaret, men lige ud til indskiftede Lasse Linnemann Johansson, som med en flot flugter reducerede til 1-2.

Minuttet senere havde otterne en god chance for at komme på omgangshøjde med hjemmeholdet, men bolden gik lige forbi mål.

Et par løse muligheder mere blev det til for otterne, men helt tæt på udligningen kom holdet aldrig.

I stedet kunne AB Tårnby lukke kampen med en scoring til 3-1 dybt inde i overtiden med kampens sidste spark, hvor otterne forgæves forsøgte at kaste tropperne langt frem.

Det endte med at blive en rigtig øv-aften i Tårnby for otterne, der skal i kamp igen allerede på lørdag. Her er modstanderen Greve på udebane klokken 13.

Lasse Linnemann Johansson scorede otternes mål og blev også man-of-the-match med syv stemmer.